torstai 15. huhtikuuta 2010

Suonsilmäistyneet Nartut

ILOn Talolaiset ovat Suonsilmäistyneet. Kaikki ei sittenkään kestä ikuisesti. Mutta diagnoosi on sittenkin, että henkiin jäädään. Ympärillämme on Paratiisi, meidän kaikkien kannalta ja ihan kirjaimellisesti.

Viime lauantaina olimme Kankaanpäässä näyttelyssä Fransun, Ilon ja Pepin kanssa.
Fransu sai todella hienon arvostelun tiukaksi tiedetyn tuomarin toimesta.
Herra Vapaakasvatuksesta on kehkeytynyt aika mukava kehäkettu. Ei laulua taikka pahemmin muuta venkoilua. Vikaakin löytyi ainoastaan hieman suuresta nenärypystä.




Harjoitusarvostelijana toimi Helena Hyvönen, kennel Black Hope . Peppi, joka vaihtoi taannoin kotia olosuhteitten paosta on viimein löytänyt perheen, jossa saa oleilla varmasti hamaan loppuun asti. Siitä kiitos Kankaanpäähän Ullalle, Matille ja "isoveli" Iirolle. Minulla on käyttöoikeus tähän hienoon narttuun, saa nähdä mitä tuleman pitää ;)






Todellisen potin toi kotiin, kukapa muukaan kuin ILOiseni! Nuorten luokan 1 ERInomaisella, Paras narttu 1 ja samalla Rotunsa Paras!
"Hieno narttu. Oikean kokoinen ja mittasuhteiltaan lyhyt ja tiivis ja syvä. Erinomainen murjottava ile. Erinomainen alaleuan leveys. Hyvä turn up. Tummat silmät etäällä toisistaan ja kirsu oikein sijoittunut. Hyvä eturinta. Vahva luusto, hyvä karppiselkä. Terveet rullaavat liikkeet. Miellyttävä luonne."












Huldan lapsonen Tärppä sai varasertin.
Sieltä se joutsen vaan on kuoriutumaisillaan <3

Tämän kaiken vipinän keskellä vietin yhden elämäni raskaimmista päivistä rakkaan kaksoissiskoni Paulan tukena, kun BH AD JK2 ZTP FIN LV MVA Kaivolaakson Alessandro "Allu" muutti ajasta ikuisuuteen. Tuskin koskaan tulee eteen rotunsa edustajaa, joka tekee moista vaikutusta. Mahtava koira ja meille kaikille niin kovin rakas.




Pääsiäsitä edeltävän viikon vietimme Ilon kanssa Mahtavien Tyyppien kanssa. Parhain Ystäväni Emiliä Ja "Ilonpilaaja" Kari pääsivät kokemaan sielunmaisemaani parhaimmillaan Sallan mökkimme kautta. Siellä todellakin sielu lepää ja pystyy tuntemaan kaiken itselleen tärkeän ihan uudella tavalla.

Ei kommentteja: